akoestische band op uw bedrijfsfeest

Alles in 1 keer goed geregeld
Vuur & Vlam bestaat uit beroepsmuzikanten met jaren ervaring.
We spelen akoestische live muziek in iedere omgeving: een nieuw bedrijfspand, een feestzaal, een produktiehal, een bedrijfskantine of op een evenement buiten.

– ervaren professionals
– nooit te hard
– flexibel op iedere plaats
– altijd de juiste toon

foto: Abel Ponger

Het volume onder controle
Een akoestische band is de beste keuze als u het volume van live muziek zelf wilt bepalen.
Vuur & Vlam kan spelen van fluisterzacht tot stevig op een podium; altijd op het juiste volume, passend bij de bedoeling van uw evenement.
Door onze flexibele setup kunnen we iedere rol invullen: van smaakvol achtergrondje tot grote gangmaker van het feest.

Vuur & Vlam heeft een eigen geluidsinstallatie voor grotere evenementen of wanneer u meer volume wilt. Dat is altijd te combineren met mobiel akoestisch spelen.

boek Vuur & Vlam

Aanvraag

Informeer naar beschikbaarheid en prijs

De juiste aanpak
Wij begrijpen dat een evenement voor belangrijke relaties iets heel anders is dan een feestje met eigen personeel.
Uw bedrijfsevenement spreken we dan ook altijd vooraf door om precies te weten wat u ermee wilt bereiken, zodat wij daar aan kunnen bijdragen.
We zijn zeer ervaren in een goede benadering van het publiek: we zijn de humoristische ijsbreker op een relatiedag die moeilijk op gang komt, terwijl we ook begrijpen wanneer zakenmensen ongestoord moeten kunnen netwerken.

Flexibel, flexibel, flexibel
Een akoestische band past flexibel in uw planning: we hebben geen opbouwtijd nodig in de zaal en kunnen in principe op ieder moment stoppen of beginnen: voor u een zorg minder.
We kunnen op iedere plek staan te spelen: als welkom bij de ingang, op wisselende plaatsen bij de receptie, buiten op het terras, maar ook op een podium. Eén band – meerdere oplossingen.

Stijl, aankleding
Vuur & Vlam draagt op bedrijfsfeesten standaard een stijlvolle outfit. We kiezen altijd passende muziek: de juiste stijl (pop, soul, latin, Nederlands- en Engelstalig) en de juiste toon: uitbundig of subtiel, modern of evergreen. We letten op de gasten en weten wat past.

Vuur & Vlam - country & western
Vuur & Vlam in themakleding
Back to Top
Call Now Button