Akoestische live muziek op je verjaardag

Word je 50, 30, 60, …of 42? Tijd om het eens goed te vieren!
En dan lekker op je eigen manier; thuis of ergens op een bijzondere lokatie waar je vrienden en familie ontvangt. Een sfeervolle middag of avond waarbij iedereen lekker zichzelf is en er een bijzonder feest van maakt.

akoestische muziek thuis in de tuin Vuur & Vlam

Vuur & Vlam heeft geen installatie of podium nodig. We passen dus goed in een ongedwongen feestje. We brengen heel veel sfeer doordat we gewoon tussen de gasten kunnen spelen en het volume niet hard hoeft. Iedereen kan dus gewoon gezellig met elkaar praten.
Vuur & Vlam maakt live muziek persoonlijk: niet vanaf een podium, maar gewoon dichtbij de mensen. Dat maakt ons erg benaderbaar: om te vertellen wat je graag wilt horen bijvoorbeeld. Veel gezelliger toch?

Vuur & Vlam met kinderen

Flexibel. We hanteren geen setlijsten, maar spelen gewoon mee in jullie programma; voor of tijdens het eten, en speeches kunnen gewoon tussendoor bij ons. Relaxt.

Ieder feestje is anders. Wij voelen dat goed aan. Als jullie willen dansen spelen wij swingende dansvloerkrakers, maar meezing- of achtergrondliedjes hebben we ook. We letten gewoon op waar jullie zin in hebben en gaan daarin mee. Het is jullie feest!

buiten dansen akoestisch trio Vuur & Vlam
buiten dansen akoestisch trio Vuur & Vlam - foto EOW

We zijn mobiel en passen dus overal: in de woonkamer, tuin, zaal of café; maakt niet uit. We wisselen graag van plaats, want dat geeft beweging aan een feestje; een liedje bij de deur, aan tafel, of aan een (spontane) dansvloer.

Liedjes zijn herinneringen: we spelen liedjes uit alle tijden, natuurlijk jouw leukste (of foute) hits van vroeger, maar ook een mooie klassieker voor je (groot)ouders en kinderliedjes voor de jongste feestvierders.

akoestische live muziek aan tafel
akoestische live muziek aan tafel - foto EOW
Back to Top
Call Now Button