…zo zijn onze manieren…

we maken het persoonlijk
we luisteren naar je wensen en krijgen zo een beeld van jouw ideale feest. We stoppen werk in de details die voor jou belangrijk zijn. Wij vieren jouw feest, niet ons feestje. Je bepaalt zelf of je wilt dansen, zingen of gewoon lekker kletsen. En als het feest een kleine impuls nodig heeft, geven we die. Dat maakt onze aanpak iedere keer uniek.

professioneel
We leven van de muziek en hebben jaren ervaring. We maken duidelijke afspraken, bereiden ons goed voor en komen op tijd.  We hebben onze papieren in orde, dus geen rompslomp voor jou. We werken hard want we hebben ’t mooiste vak dat er is (vinden wij), wij hoeven dus geen kratje bier, blauwe M&M’s of champagne in de kleedkamer (tenzij je aandringt).

nooit te hard
we zorgen dat onze muziek hoorbaar is maar letten op dat iedereen gewoon met elkaar kan praten. Als wij spelen, hoef je niet in iemand’s oor te schreeuwen of te bestellen in gebarentaal. Dat wil niet zeggen dat we wegvallen in de achtergrond: we doseren onze aanwezigheid en het volume precies goed. Enne.. als jij dat wilt, kunnen we ook harder.

Respect
we maken graag een geintje met iemand die er tegen kan, maar laten iedereen in z’n waarde. We zien iedereen voor vol aan: jij, wij, kinderen, ouderen, gehandicapten en alle mensen die zichzelf gewoon of bijzonder vinden.

smaak
we twisten niet over smaak, maar wij spelen graag liedjes die langer meegaan dan 2 weken hitparade en doen dat op onze ambachtelijke, akoestische manier. We hebben gekozen voor repertoire van Engels- en Nederlandstalige liedjes die we vaak terugzien in de Top 2000.

Back to Top
Call Now Button