Live muziek tijdens Corona

de informatie op deze pagina is gelukkig grotendeels achterhaald. Omdat Corona toch een zorg van iedereen blijft, laten we het nog even staan.

Boekingen die van overheidswege niet mogen doorgaan kunnen altijd gratis worden geannuleerd of verplaatst.

Het kan.

Wij maken live muziek mogelijk binnen de Corona regels. We blijven op de hoogte van wat er mag en wat daarbinnen op verantwoorde manier mogelijk is. Hierin volgen we vooral het beleid voor horeca, maar er zijn ook situaties waarin meer kan.

Vuur & Vlam live buiten bij diner

1,5 meter

We houden ons overal aan de 1,5 meter regel. Voor ons is dat eenvoudig: we zijn een zeer compacte band zonder versterkers, drumstel of statieven. We nemen evenveel ruimte in als bedienend personeel; zoals een ober met dienblad. Dus wij kunnen spelen zonder nodige aanpassingen; op alle locaties die ingericht zijn met de 1,5 meter regel en natuurlijk buiten.

IMG_8931-300px

Geen contact

We raken niets aan: we spelen mobiel en gebruiken geen installatie, statieven of kabels. We hebben zelfs geen stopcontact of podium nodig. We wassen en ontsmetten onszelf en onze spullen. We kiezen in goed overleg met de lokatie en opdrachtgever de plek(ken) waar we veilig kunnen spelen. Als het nodig is, stappen we even aan de kant of wisselen van plaats. Op grotere locaties kunnen we draadloze versterking inzetten die we op afstand bedienen.

k-a_0068-1280x860cut-300px

Groepsgrootte

We zijn gewend te spelen op feesten van 20-100 personen. Daar is de sfeer intiemer dan op grotere evenementen. We brengen sfeer met een persoonlijke benadering van de gasten, niet met veel geluidsvolume. Als je feest wegens Corona met minder mensen kan doorgaan, vertellen we je graag uit eigen ervaring wat er bijzonder aan zo’n feest kan zijn. Een feest buiten geeft natuurlijk de meeste Corona-veiligheid voor iedereen. En voor ons als akoestische, mobiele band is dat vertrouwd terrein.

Mons_Photography_ChristianneRobert486-450-300x300

Optreden verplaatsen

Alle optredens die nu geboekt worden, mogen later kosteloos worden verplaatst als de Corona-regels wijzigen na je boeking. Bij je boeking overleggen we hoe we te werk gaan binnen de nu geldende regels. Mochten die regels later veranderen, dan overleggen we hoe we daarmee om kunnen gaan. Wanneer je feest toch niet plaats mag plaatsvinden of niet zoals je voor ogen had, dan mag je gewoon annuleren of verplaatsen naar een nieuwe datum, zonder extra kosten. Kortom: je kunt je feest vieren zo gauw het kan en mag.

diner buiten akoestisch trio Vuur & Vlam

Corona symptomen?

We nemen onze verantwoordelijkheid voor ieders gezondheid. Mocht een bandlid positief testen dan komen we met een ander bandlid. Onze groep bestaat uit meerdere leden: voor ieder bandlid zijn er 1 of 2 goed ingewerkte collega’s waar we al jaren mee werken. (je kunt ze zien in de posts op onze Facebook pagina). We hoeven dus nooit af te zeggen en komen altijd met een veilige bezetting.

IMG_8922- 300px

We komen er uit!

Corona zal ons nog wel even bezighouden, maar we denken graag in oplossingen. Ben je ook toe aan een heerlijk feest met vrienden en familie? Bel ons om te overleggen hoe we dat kunnen inrichten en hoe we kunnen schakelen als de omstandigheden toch nog veranderen. We nemen samen verantwoorde, eerlijke keuzes. Geniet van het leven, dat is nu!

Back to Top
Call Now Button